Alles wat je nodig hebt voor calisthenics

Over ons

Over ons

Een passie voor trainen met lichaamsgewicht

Hallo, ik ben Julian, de oprichter van Calisthenics Nederland. Mijn eigen calisthenics-reis begon vijf jaar geleden, toen ik voor het eerst kennismaakte met deze discipline. Deze ontdekking heeft niet alleen mijn eigen leven veranderd, maar heeft me ook geïnspireerd om mijn passie te delen met anderen door middel van Calisthenics Nederland.

Mijn Calisthenics Ontdekking

Mijn reis begon met het hobbymatig proberen van calisthenics, waarbij je met je eigen lichaamsgewicht werkt om kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Nu 5 jaar verder besloot ik mijn kennis en ervaring te delen door dit platform op te richten.

Bij Calisthenics Nederland streven we naar een inclusieve gemeenschap voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Of je nu net begint met calisthenics of een ervaren atleet bent, je bent hier welkom. We bieden de ondersteuning en motivatie die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Visie op Calisthenics

Onze visie reikt verder dan fysieke prestaties. We geloven in de kracht van calisthenics om niet alleen het lichaam, maar ook de geest te versterken. Door samen te komen, kennis te delen en elkaar te inspireren, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het welzijn van onze gemeenschap.

Bij Calisthenics Nederland delen we niet alleen oefeningen en trainingsschema’s, maar ook verhalen, successen en uitdagingen. We moedigen elkaar aan om onze grenzen te verleggen en te groeien, zowel individueel als samen.

Doe Mee!

Of je nu inspiratie zoekt, technische tips nodig hebt of gewoon deel wilt uitmaken van een enthousiaste gemeenschap, Calisthenics Nederland staat voor je klaar. Laten we samen bouwen aan een sterker, gezonder en veerkrachtiger leven door de kracht van calisthenics te omarmen. Sluit je aan, word de beste versie van jezelf en beleef de calisthenics-reis met ons!

Scroll naar boven